Het event

JCI Ede organiseert op donderdag 27 juni 2019 ‘Dinner in the Sky’. Een unieke belevenis bij de Mauritskazerne in Ede waarbij u op grote hoogte niet alleen culinair, maar ook van de prachtige omgeving geniet. En dat is nog niet alles: via NSGK steunen wij 2 atletiekverenigingen Climax en VAV zodat daar (nog) meer gehandicapte kinderen kunnen sporten!

Van 17.00 tot 00.00 uur brengt de kraan meerdere keren de tafel naar een hoogte van 50 meter. U kunt kiezen uit Dinner en High Wine.

Om 17.00 uur start ook het groundevent: gezellig netwerken, borrelen en foodworkshops. Om 21.00 begint het feest met DJ.

Dinner in the sky

 Culinair genieten op grote hoogte: dat is Dinner in the Sky. Letterlijk in de lucht op 50 meter hoogte én van de overheerlijke gerechten. En dat is nog niet alles: u steunt ook ook 2 lokale goede doelen.
Bekijken

High Wine

Culinair genieten op grote hoogte: dat is High wine in the Sky. Letterlijk in de lucht op 50 meter hoogte én van goede wijnen, verzorgd door de Heeren van de Wijn. En dat is nog niet alles: u steunt ook het goede doel’.
Bekijken